Hoe, wat, waar? kom ik van die virussen af!

virus pakket van Natuurlijk Fit Shop

Dit zijn de basis supplementen:

  • Multi vitamine, ondersteunt onder andere het behoud van een sterk en optimaal functionerend immuunsysteem
  • Ontzuurde Vitamine C, Vitamine C is een antiviraal middel
  • mangaan, zink en koper zijn co-factoren van vitamine C(stimuleren elkaars werking)
  • Vitamine D3, ontstekingsprocessen verminderen

Voor extra ondersteuning:

  • Kurkuma, om zowel acute als chronische ontstekingsreacties te verminderen
  • Glutathion, beschermt immuuncellen
  • Pre- en probiotica, zijn goede bacteriën die van nature in de darmen voorkomen en ervoor zorgen dat je immuunsysteem goed werkt

Natuurlijk Fit Shop heeft al deze supplementen in huis om jou fit en gezond te houden!

Hoe werkt je immuunsysteem?

Je immuunsysteem is er om jouw lichaam te helpen om ziekten en infecties tegen te gaan en tot een minimum te beperken. Het immuunsysteem wordt als het ware vanaf kinds af aan getraind om bacteriën, virussen, schimmels en andere stoffen die niet in je lichaam thuishoren te herkennen en uit te schakelen.  We hebben verschillende celtypes en elk van deze cellen heeft zijn eigen speciale eigenschap om gevaar te herkennen en er voor te zorgen dat het gevaar geëlimineerd wordt.

Hoe versterk ik mijn immuunsysteem?

Je immuunsysteem heeft een geheugen en herkent dus virussen, bacteriën en alle stoffen die niet in je lijf thuis horen. Om een immuun-geheugen te krijgen moet wel het aangeboren immuunsysteem goed haar werk kunnen doen. Wat we vaak doen is koorts onderdrukken terwijl dit juist een natuurlijk middel is wat je lichaam helemaal zelf regelt. Door koorts krijgen bacteriën en virussen niet de kans om te vermenigvuldigen en je ziek te maken, je lichaam brand ze als het ware uit.
Om je immuunsysteem of je afweersysteem sterk te houden is het wijs om voldoende groenten en fruit te eten, stress tot een minimum te beperken en een basis van supplementen te nemen.
Als je meer wilt weten nodig ik je uit om het blog van Ortho Health Foundation verder te lezen over de bovengenoemde supplementen en de werking van het immuunsysteem.

Covid-19

Dit virus is voor velen de aanleiding om beter op de algehele gezondheid te letten, dit is een positieve bijwerking van wat er nu gaande is. Ik hoop dat iedereen dankzij het virus weer bewust wordt van de eigen gezondheid en beseft dat je altijd je best moet doen om je immuunsysteem krachtig te houden.

Bedankt voor het lezen van mijn uitleg over het immuunsysteem en de supplementen.

Bernice,
Natuurlijk Fit Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Our Newsletter & Get 40% Off your First Order
Get Latest Fashion Updates & Offers
*We also hate Spam & Junk Emails.
Subscribe
Don't Show me
Ik ben Bernice Girard van Natuurlijk Fit Shop, ik ben orthomoleculair voedings- en suppletie consulent. Dat houdt in dat ik voeding, vitaminen & mineralen toepas in verschillende situaties. Dat kan zijn om op een gezond gewicht te komen, burn-out of stress klachten aanpakken en nog veel meer!
Welkom bij Natuurlijk Fit Shop
Gezonde groeten
We Use Cookies
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. We also use cookies to ensure we show you advertising that is relevant to you. You can change your cookie settings at any time.
OK, I AGREE
Change Cookies Settings
See our Cookie Policy
× Whatsapp