Burn-out de baas #02

Vitamine B12 een onmisbaar stofje voor je lichaam. Een tekort aan vitamine #b12 kan voor vele klachten zorgen. Voel je je vaak moe, futloos of misschien kan je je slechter concentreren? Je zou zo maar een vitamine B12 tekort kunnen hebben. Als je burn-out klachten hebt is het aan te raden om vitamine B12 te nemen. Dit stofje heeft ook een positieve invloed op het immuunsysteem, gemoedstoestand en het zenuwstelsel. De beste vorm is een smelttablet. In deze vorm heb je een veel betere opname omdat de stoffen al direct via het mondslijmvlies worden opgenomen en zo sneller je bloedbaan in kunnen en op de juiste plek in je lichaam terecht komt.


In onze webshop hebben wij een zeer goede vitamine B12 van Vitakruid. Deze gebruiken wij inmiddels al een aantal jaar en zijn er erg tevreden over, vandaar dat wij deze verkopen.
In sommige gevallen is het raadzamer om een vitamine B complex te gebruiken. Heb je zoiets van ‘hoe weet ik nou wat ik moet nemen’ plan een consult bij mij en dan kunnen we samen kijken wat je wel of niet nodig hebt.

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Our Newsletter & Get 40% Off your First Order
Get Latest Fashion Updates & Offers
*We also hate Spam & Junk Emails.
Subscribe
Don't Show me
Ik ben Bernice Girard van Natuurlijk Fit Shop, ik ben orthomoleculair voedings- en suppletie consulent. Dat houdt in dat ik voeding, vitaminen & mineralen toepas in verschillende situaties. Dat kan zijn om op een gezond gewicht te komen, burn-out of stress klachten aanpakken en nog veel meer!
Welkom bij Natuurlijk Fit Shop
Gezonde groeten
We Use Cookies
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. We also use cookies to ensure we show you advertising that is relevant to you. You can change your cookie settings at any time.
OK, I AGREE
Change Cookies Settings
See our Cookie Policy
× Whatsapp